New Oportunitys logga

Hem | Tjänster för arbetssökande

Jobbcoachning mitt i Stockholm City

Vi har samma mål!

Målet är att du efter vårt program ska ha ett nytt jobb. I annat fall ska du åtminstone ha tillräckligt med kunskap och driv för att själv hitta ett. Vi vill stärka din självkännedom och ge dig kunskap om rekryteringsmarknaden. Tillsammans har vi konsulter ett stort nätverk och god kunskap om arbetsmarknaden. Med erfarenhet från karriärskifte, coachning, mentorskap, rekrytering, CV-skrivande, personlig marknadsföring har vi satt samman följande program till dig.

Programmet innehåller:
1. Coaching anpassad efter ditt behov, tex:

  • Nulägesanalys
  • Behovsanalys
  • Kartläggning av kompetenser och egenskaper
  • Målformulering och handlingsplan
2. Genomgång av material du får
  • Jobbsökarmanual
  • CV-mall som sticker ut (i Word-format)
  • Länkar till jobbsajter, rekryteringsföretag och nätverk
3. Val av en av följande moduler
  1. Karriärprofilen™
  2. Intervjuträning i skarpt läge med erfaren rekryterare
  3. Hisspresentation
4. Summering och avslut.

Programmet är utformat efter dina unika behov och löper över max 3 månader. Du kan även minska ner på coachingen under punkt 1 och välja fler tillval av moduler.

Under programmet finns möjlighet till kortare coachingsamtal, över telefon eller via e-post, mellan mötena. En månad efter avslutat program gör vi en uppföljning för att se hur det gått.

Vi eftersträvar att du ska komma ut i arbetslivet och vara redo för nya utmaningar, så snabbt som möjligt.

 

Tillval 1
Karriärprofilen™ är ett webbaserat verktyg baserade på många års forskning. Karriärprofilen ™analyserar en individs karriärinriktningar och drivkrafter samt samspelet mellan dessa. Du får kunskap om dina drivkrafter och blir medveten om vilken karriär som verkligen triggar dig.

Tillval 2
Under en intervjuträning skickar du in vald annons, ditt cv och personligt brev till oss. Vi läser på om jobbet du är intresserad av och genomför en intervju med dig som är så lik den verkliga som möjligt. I efterhand ger vi dig återkoppling och diskuterar tillsammans med dig hur intervjun gick. Vi jobbar med att leta potential och lyfta dig så att du kan känna dig ledig och avslappnad när det väl gäller.

Tillval 3
En hisspresentation är ett snabbt och effektivt sätt att presentera dig för en presumtiv arbetsgivare. Vi hjälper dig att träna in en bra presentation som du kan använda vid telefonkontakt eller nätverkande.

Ladda ned programmet som pdf

Tjänstedeklaration Arbetsförmedlingen (pdf)